Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Bratislava 25. augusta 2022 (TASR) - Futbalovým nadšencom sa podarilo vytvoriť vo štvrtok nový slovenský rekord. Do najdlhšej žonglujúcej reťaze s loptou na nohe sa zapojilo 156 z nich. Certifikát o zápise do Knihy slovenských rekordov si prevzala Únia ligových klubov (ÚLK) počas finále akcie Futbal v meste.
Podujatie v Bratislave na námestí pred Euroveou bolo vyvrcholením súťaže futbalových tímov do 11 rokov z celého Slovenska. Na záverečnom turnaji sa predstavili najúspešnejšie kolektívy zo šiestich semifinále v Bratislave, Nitre, Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach. "Ambasádorom podujatia bol Marek Hamšík, jeho syn na turnaji taktiež štartoval. Hlavnou myšlienkou akcie bolo priblížiť futbal deťom mimo štadióny. Futbal sa dá hrať hocikde. Na lúke, v parku a aj v meste," pripomenul prezident ÚLK Ivan Kozák.
Futbalové hnutie je predovšetkým rado, že po dvoch rokoch života s obmedzeniami sa môžu dnes venovať športu všetky vekové kategórie. "Máme za sebou pandémiu, v spoločnosti je momentálne veľa pesimizmu a negativizmu. Dnes sme tu videli tešiť sa veľa detičiek. V živote môže prísť aj obdobie šťastia, to je pre nás ten najsilnejší odkaz," vyhlásil bývalý reprezentačný obranca.

„Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona“.

Sunday the 28th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.