Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Malinová 26. novembra 2020 (TASR) - Adventným vencom s priemerom takmer sedem metrov sa môže pochváliť podhorská obec Malinová v okrese Prievidza. Špeciálne sú na ňom i svietidlá, informoval TASR miestny poslanec Pavol Remiaš.

"Adventný veniec je určite najväčším v celom okrese. Je umiestnený okolo obnoveného mórového stĺpa z roku 1822. Namiesto klasických sviečok sú v ňom osadené štyri solárne svietidlá," priblížil.
Prvé svetlo na venci rozsvieti v nedeľu (29. 11.) starosta Juraj Stiffel, každú ďalšiu adventnú nedeľu sa potom rozžiaria ďalšie. "V Malinovej dokonca napadol prvý sneh, čo atmosféru blížiacich sa Vianoc ešte umocňuje," dodal Remiaš.

„Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona“.

Friday the 19th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.