Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

KOŠICE 1. 6. 2023 - Obyvatelia Košíc zo sídliska KVP (Košického vládneho programu) je pripomenuli pekné jubileum. História Sídliska KVP sa začala písať v januári roku 1983, kedy sa prví KVP – čkári nasťahovali do úplne prvého obytného domu na Dénešovej ulici. Odvtedy uplynulo neuveriteľných 40.rokov. Takéto číslo či cifru si najviac uvedomujeme vtedy,  keď sami alebo niekto z rodiny oslavuje jubileum. Bolo to o to milšie, že miestny úrad myslel aj aj na toto. Našiel netradičnú formu ako si toto môžu obyvatelia pripomenúť. Na mini futbalovom ihrisku vyznačili páskami dve číslice 4 a 0. Ich výška bola 12 metrov a šírka 12,25 metra.  Hrúbka písmen bola  90 cm, miesto zhruba pre tri osoby stojace vedľa seba. A tak po pizzových hodov sa dobrovoľníci pobrali na ihrisko, aby sa zapojili do hromadného rekordu. Neuveriteľné sa stalo skutočným. Presne 269 ľudí zaplnilo číslicu do posledného miesta. Starosta KVP Ladislav Lörinc tak prevzal druhý certifikát za ustanovujúci rekord.  Okolostojaci odmenili potleskom tých, ktorí sa podujali vytvoriť na ihrisku živú 40- tku. A ako to bolo s pizzou sa dočítate tu.

DJI 0268 2

DJI 0273 2

IMG 9020

IMG 9023

IMG 9024

 FOTO : © Slovenské rekordy, archív organizátora

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie textov a fotografií zo zdrojov webstránky slovenskerekordy.sk bez predchádzajúceho písomného súhlasu autora je porušením autorského zákona.

Saturday the 20th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.