Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Oslo 30. novembra 2020 (TASR) - Bývalý nórsky bežec na lyžiach Petter Northug sa vydal na spevácku dráhu. Dvojnásobný olympijský šampión nahral vianočnú pieseň, v ktorej sa dotkol aj svojich kariérnych vrcholov a pádov a neobišiel ani tohtoročné problémy so zákonom.

"Nebol som tento rok vzorný chlap, mám pochybnosti, či dostanem vianočný darček," spieva Northug v pesničke, ktorú nahral pred týždňom v štúdiu v Osle. "Počas môjho života som zakopol, ale dokázal som znovu vstať," spieval na inom mieste.
Northugovi namerali v auguste rýchlosť 168 km/h na úseku s povolenou rýchlosťou 110 km/h. Keďže sa zdalo, že šoféroval pod vplyvom omamných látok, pristúpili policajti aj k prehliadke domu, kde objavili kokaín. Tridsaťštyriročný Nór následne priznal problémy s drogami. Majiteľ štyroch medailí zo ZOH (2-1-1) a 16 cenných kovov z MS (13-3-0) stále čaká na výšku trestu, uviedla agentúra DPA.

„Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona“.

Friday the 19th. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.