Sviečky Marty Kušnírovej z Lastomíra opäť zaujali Ôsmaci z tabuľky prvkov naskladali dovedna 643 rôznych slov V Sládkovičove vytvorili perfektný rekord s tekvicami, svietilo ich tam 310 kusov Rekord v skoku do výšky na bicykli má hodnotu 127 cm
Designer: Joomla Templates 3.2
Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 20. 12. 2020 - Ďalším zberateľom, ktorý sa zapísal do Knihy slovenských rekordov je  Marek Ďuriak z Kysuckého Nového Mesta, ktorý momentálne žije vo Veľkej Británií. Čiapky začal zbierať asi od 16 rokov. Keďže bol v tej dobe študentom tak peniaze moc nevychádzali, ale prvú šiltovku si kúpil v Taliansku v Bolzane - je aj na jednej z fotografií a to som si nekúpil jednu ale hneď dve, No potom možno behom dvoch rokov kúpil len 5 šiltoviek. V 19tich som sa odsťahoval do Anglicka s priateľkou teraz už s manželkou a tu to začalo naberať na obrátkach. Prišla prvá práca, a teda i viac peňazí do rozpočtu a mohol som sa niečím potešiť, Pre Mareka to bola šiltovka. A ako nám pekne napísal prišiel aj úsmev na tvári. Takto to pokračuje až dodnes a zbiera ich aktívne možno 6-7 rokov. Nedá sa povedať, že by nosil všetky , avšak väčšinu nejaký ten čas ponosil. Jasne že sú tam aj jeho obľúbené kusy, je ich možno nejakých 20-25 kusov, ktoré nosí najčastejšie. Nemá to presne vytipované, snaží sa to zladiť k oblečeniu, keďže v zbierke sú zastúpené skoro všetky farby. 

Marek Ďuriak vytvoril zbierku čiapok s rovným šiltom v počte 226 kusov. Certifikát mu zasielame priamo do Veľkej Británie spolu s medailou Slovenský rekordman. 

image00001

image00002

image00003

image00004

FOTO: Slovenské rekordy/archív rekordmana

Tuesday the 23rd. © Copyright 1998 - 2024, All rights reserved, Igor Svítok.